PhotoBooth:

-dvourno fotografiranje
-postavitev platna in uporaba naših rekvizitov
-izbira različne barve platna svetlo ali temno
-možnost izbire filtrov na fotografijah; barvno, črno/belo, in sepia.
-spletna galerija v 24ih urah, ki vam je na voljo 30 dni
-brezplačno pridemo na vašo lokacijo do 15 kilometrov izven Ljubljane
 

cena: 350€

 

Pogosta vprašanja:

Kaj je PhotoBooth?
Photobooth je zabavni fotografski kotiček. Je edinstvena izkušnja ter moderni preobrat klasičnega in dolgočasnega  fotografiranja. Čez lužo je Photo Booth že prava stalnica na vsaki zabavi in razkošni  poroki. 

Vašemu očetu bi prav gotovo pristajali dolgi zaviti brki ter klobuk in vaša mati bo vsekakor izgledala smešno z fajfo. Sodelavec pa bo izgledal z brado prav neumno.  Ja Jože, kašna očala si pa to zagrabil…  Najbolje da vzamete tablo z napisom »Kaj pa delaš, no?« in uživate v »predstavi«.

Ali je potrebno predhodno rezervirati termin?
Svetujemo vam, da preverite razpoložljivost termina in ga rezervirate na e-mail: godecphotography@gmail.com ali telefonsko številko +386 41 801 973.

Ali potrebujemo svoje rekvizite?
Vse potrebno prinesemo mi. Na vaši lokaciji, v kolikor nam je to omogočeno, postavimo fotografsko platno in profesionalno fotografsko osvetlitev. Ker verjamemo, da še nismo videli vsega, lahko prinesete tudi svoje rekvizite, kajti verjamemo, da imajo naše kreativne stranke vedno dobre ideje.

Ali se lahko fotografiramo brez rekvizitov?
Lahko se fotografirate tudi brez rekvizitov, v kolikor želite imeti še malo bolj resno fotografijo.  Vendar pa vam lahko zagotovimo, da jih vi in vaši gostje, ne boste želeli dati iz rok.

Ali lahko naredimo skupinsko fotografijo?
Če se vam uspe vsem stisniti pred 270cm široko platno, SEVEDA!

Kaj se zgodi v primeru, da se rekviziti uničijo ali odtujijo?
Pred začetkom fotografiranja poberemo kavcijo, ki znaša 50 EUR. Obraba rekvizitov je ob normalni uporabi predvidena, vendar pa vam v primeru odtujitve ali pa namernega uničevanja rekvizitov zadržimo del kavcije v vrednosti rekvizita. Prav tako vam zadržimo celotno kavcijo v primeru uničevanja opreme našega podjetja. Ko smo že pri tem, ali nam lahko prosim vrnete krono in zajčja ušesa?!

Ali se nam bo vsem uspelo fotografirati v eni uri?
To je odvisno od števila ljudi in kolikokrat je družba pred fotografiranjem že nazdravila ter koliko časa jih bodo rekviziti zabavali. Vendar pa vam v primeru, da imate več kot 50 gostov priporočamo, da vzamete dvourno fotografiranje.

Ali lahko fotografije dobimo tudi v fizični obliki? Veste, moja stara mama nima interneta…
Kot dodatno ponujamo v ponudbi tudi tiskanje fotografij in sicer takoj po dogodku ali pa razvijanje fotografij, ki vam jih pošljemo en teden kasneje.

Ali je to primerno za otroške rojstnodnevne zabave?
Naše mame pravijo, da otrok ne bodo pazile, a v kolikor menite, da lahko kontrolirate vrtec, da ne uničijo ali poškodujejo rekvizitov in foto opreme ter se tudi sami ne poškodujejo, lahko naročite PhotoBooth. Na lastno odgovornost.

Ali bodo naše fotografije še kje drugje objavljene?
Fotografije, ki so nam všeč objavimo na naši spletni strani ali pa na našem Facebook profilu. V primeru, da je vašemu očetu nerodno, ker je fotografiran z zajčjimi ušesi in ne želi, da fotografijo objavimo, nam to izrecno sporočite in jih bomo umaknili iz spleta.

Dodatne storitve in doplačila

-V primeru, da je vaša lokacija oddaljena več  kot 15km iz Ljubljane je potrebno doplačilo in sicer 0,30€/km. Žal nam sosed, ki ima naftno vrtino, ne daje več goriva zastonj.

-Natisnemo vam 30 fotografij v velikosti 10x15 in sicer takoj po fotografiranju na vaši lokaciji. Tako se lahko že takoj po dogodku nasmejite vašemu prijatelju, ki izgleda odlično z umetnim oprsjem in vaša babica lahko že naslednji dan svojim prijateljem pokaže utrinke iz vaše poroke. Cena:  150€

-Vse fotografije vam zapečemo na CD in vam pošljemo na vaš naslov.  Dobra izbira, kadar internet štrajka. Cena: 5€

-Natisnemo vam do 100 fotografij v velikosti 10x15 in vam jih v roku 7 dni pošljemo na vaš naslov. Cena: 25€ 

 

Facebook Instagram share